Supa gulas cu carne de pasare
Tot un gulas cu carne, cartofi si galuste, dar mai usor si mai putin dens. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Muschi de vita cu sos de branza
Muschi de vita cu ciuperci, in sos de branza si coniac.
Ingrediente
- 400 g de muschi de vita;
- 100 g de ciuperci felii din conserva;
- 100 g de branza cu mucegai;
- 1 ceapa rosie;
- 1 catel de usturoi;
- 150 ml de smantana indulcita pentru frisca;
- 2 linguri de unt;
- 2 linguri de coniac;
- sare si piper.
Mod de Preparare Muschi de vita cu sos de branza
- carnea se portioneaza in 6 felii, care se bat cu ciocanul pentru snitele si se presara cu sare si piper dupa gust, apoi se inabuse cu o lingura de unt topit si putina apa, intorcandu-se pe ambele parti;
- dupa aceea, se scoate carnea din vas, se adauga untul ramas si se inabuse pentru 2-3 minute ceapa si usturoiul taiate marunt, impreuna cu ciupercile scurse;
- cand legumele s-au inmuiat, se adauga carnea si coniacul diluat cu putina apa, lasand sa fiarba acoperit pana cand se inmoaie carnea;
- dupa ce este fiarta, aceasta se scoate si in sos se incorporeaza smantana si branza, amestecand energic; sosul se sareaza si condimenteaza dupa gust.
Mod de servire
Se serveste cald.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.