7,297 oferte
3,178 obiective

Supa gulas cu carne de pasare

Reteta adaugata de catre admin in data de 2017-04-30
9.7/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Supa gulas cu carne de pasare

Tot un gulas cu carne, cartofi si galuste, dar mai usor si mai putin dens.

Ingrediente

  • 425 g de carne de pasare;
  • 500 g de cartofi;
  • 250 g de ceapa;
  • 125 g de faina;
  • 1 ou;
  • 75 g de untura;
  • 100 ml de supa;
  • 10 g de chimen;
  • 3 g de boia de ardei;
  • 1 legatura de verdeata;
  • 25 g de sare.

Mod de Preparare Supa gulas cu carne de pasare

  • carnea se portioneaza, se spala si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece si sare;
  • ceapa se taie marunt, iar cartofii cubulete mici;
  • dupa ce carnea a dat in fiert, se spumeaza si se adauga ceapa, iar cand este aproape fiarta, se pun si cartofii;
  • intr-o tigaie se pune untura la incins, se adauga boiaua si chimenul si se stinge cu supa; sosul obtinut se adauga fierturii;
  • din faina si ou se prepara un aluat, care se taie cu lingurita in bucatele mici de marimea unei alune, ce se introduc in supa si se lasa sa fiarba 10 minute;
  • se serveste cu verdeata taiata marunt pe deasupra.

+ adauga comentariu pentru Supa gulas cu carne de pasare COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania