Telina cu masline
O mancare de post, care se poate servi si calda si rece, ce imbina simplu, dar interesant, doua arome pregnante. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Supa gulas cu carne de pasare
Tot un gulas cu carne, cartofi si galuste, dar mai usor si mai putin dens.
Ingrediente
- 425 g de carne de pasare;
- 500 g de cartofi;
- 250 g de ceapa;
- 125 g de faina;
- 1 ou;
- 75 g de untura;
- 100 ml de supa;
- 10 g de chimen;
- 3 g de boia de ardei;
- 1 legatura de verdeata;
- 25 g de sare.
Mod de Preparare Supa gulas cu carne de pasare
- carnea se portioneaza, se spala si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece si sare;
- ceapa se taie marunt, iar cartofii cubulete mici;
- dupa ce carnea a dat in fiert, se spumeaza si se adauga ceapa, iar cand este aproape fiarta, se pun si cartofii;
- intr-o tigaie se pune untura la incins, se adauga boiaua si chimenul si se stinge cu supa; sosul obtinut se adauga fierturii;
- din faina si ou se prepara un aluat, care se taie cu lingurita in bucatele mici de marimea unei alune, ce se introduc in supa si se lasa sa fiarba 10 minute;
- se serveste cu verdeata taiata marunt pe deasupra.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.