Minitorturi cu iaurt
Minitorturi cu crema de iaurt si fructe. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Musaca de varza acra cu taitei
O mancare interesanta, mai putin cunoscuta, dar gustoasa.
Ingrediente
- 2,5 kg de varza acra;
- 100 g de untura;
- 300 g faina;
- 2 oua;
- 25 g de zahar;
- 150 g de smantana;
- 15 g de sare.
Mod de Preparare Musaca de varza acra cu taitei
- varza se taie marunt si se caleste in untura;
- din 200 g de faina si un ou se pregateste un aluat din care se intinde o foaie de grosimea unui bat de chibrit si se taie in aceeasi latime;
- taiteii obtinuti se fierb in apa cu sare, apoi se strecoara;
- din 100 g de faina, un ou, zahar, 25 g de untura si 50 g de smantana se face un aluat potrivit, care se intinde foarte subtire;
- se unge o cratita de 3 l cu untura, se tapeteaza cu foaia de aluat, apoi se aseaza alternativ un strat de varza si unul de taitei, ultimul strat fiind de varza;
- se toarna deasupra 100 g de smantana;
- se acopera cu aluatul de pe marginea cratitei si se introduce la cuptor.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.