Sos de harpacica pentru rasol
Sa pui intr-o tigaie putin unt si sa-l topesti; apoi sa pui trei linguri de faina si doua linguri de harpacica taiata maruntel si sa fearba putin pe jaratic; apoi pui ceapa, putina smantana si otet, p ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Musaca de paste cu carne tocata
Reteta adaugata de catre
andreihampu in data de
2013-10-29
1 vot
din Descriere Musaca de paste cu carne tocata
Musaca de paste cu carne tocata si sos de rosii, acoperita cu oua batute si cascaval.
Ingrediente
- 300 g de paste;
- 500 g de carne tocata;
- 3 cepe;
- 4 rosii;
- 5 oua;
- 400 ml de lapte;
- 100 g de cascaval;
- 2 linguri de faina;
- 100 ml de ulei;
- 50 g de unt;
- 100 g de pesmet;
- sare si piper.
Mod de Preparare Musaca de paste cu carne tocata
- pastele se fierb in apa cu sare timp de 10 minute, apoi se pun intr-o strecuratoare, se trec sub jet de apa rece si se lasa sa se scurga;
- ceapa se curata, se taie marunt si se caleste; se adauga rosiile decojite si taiate bucatele, lasand sa scada zeama;
- pastele se amesteca dupa aceea cu carnea tocata, 3 oua si sosul de rosii, se potriveste totul de sare si piper, asezandu-se intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet;
- se bat ouale ramase cu laptele si faina si se toarna peste compozitia din tava;
- se presara deasupra cascaval ras si se da tava la cuptor pentru 30 de minute.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.