7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Sos de harpacica pentru rasol

Sos de harpacica pentru rasol

Sa pui intr-o tigaie putin unt si sa-l topesti; apoi sa pui trei linguri de faina si doua linguri de harpacica taiata maruntel si sa fearba putin pe jaratic; apoi pui ceapa, putina smantana si otet, p ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Musaca de paste cu carne tocata

Reteta adaugata de catre andreihampu in data de 2013-10-29
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Musaca de paste cu carne tocata

Musaca de paste cu carne tocata si sos de rosii, acoperita cu oua batute si cascaval.

Ingrediente

  • 300 g de paste;
  • 500 g de carne tocata;
  • 3 cepe;
  • 4 rosii;
  • 5 oua;
  • 400 ml de lapte;
  • 100 g de cascaval;
  • 2 linguri de faina;
  • 100 ml de ulei;
  • 50 g de unt;
  • 100 g de pesmet;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Musaca de paste cu carne tocata

  • pastele se fierb in apa cu sare timp de 10 minute, apoi se pun intr-o strecuratoare, se trec sub jet de apa rece si se lasa sa se scurga;
  • ceapa se curata, se taie marunt si se caleste; se adauga rosiile decojite si taiate bucatele, lasand sa scada zeama;
  • pastele se amesteca dupa aceea cu carnea tocata, 3 oua si sosul de rosii, se potriveste totul de sare si piper, asezandu-se intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet;
  • se bat ouale ramase cu laptele si faina si se toarna peste compozitia din tava;
  • se presara deasupra cascaval ras si se da tava la cuptor pentru 30 de minute.

+ adauga comentariu pentru Musaca de paste cu carne tocata COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania