Omleta cu ciuperci, cascaval si slanina
Omleta ardeleneasca cu ciuperci, cascaval si slanina, presarata cu verdeata. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Mancare de mazare
De consumat in zilele de post.
Ingrediente
- 1 kg de mazare boabe;
- 2 rosii;
- 2 legaturi de marar;
- 1 lingura de zahar;
- 2 cepe;
- 200 ml de bulion gros;
- 100 ml de ulei;
- sare si piper dupa gust.
Mod de Preparare Mancare de mazare
- se pune 1 l de apa la fiert;
- se pune la calit ceapa taiata pestisori;
- se toaca rosiile;
- cand ceapa se inmoaie, se pun rosiile la calit, cateva minute, sa-si lase zeama;
- se adauga mazarea peste sos, doua-trei minute sa se incinga;
- se stinge cu apa clocotita, se lasa sa fiarba la foc mic;
- se toaca mararul;
- cand mazarea a fiert, dupa o ora, se adauga bulionul, zaharul, sarea, piperul si se mai lasa la fiert inca 10 minute ca sa se leg
- se presara mararul.
Mod de servire
Se poate servi cu friganele de paine alba (tavalite in sos de lapte indulcit, ou si faina) si prajite in unt.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.