Tocana de miel ca pe Tarnava
O tocana din carne de miel, cu ceapa, ou si boia, cum se mananca pe la Tarnaveni. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Omleta cu ciuperci, cascaval si slanina
Reteta adaugata de catre
evelyne in data de
2015-10-25
2 voturi
din Descriere Omleta cu ciuperci, cascaval si slanina
Omleta ardeleneasca cu ciuperci, cascaval si slanina, presarata cu verdeata.
Ingrediente
- 4 oua;
- 500 g de ciuperci;
- 50 g de slanina afumata;
- 200 ml de lapte;
- 250 g de cascaval;
- 1 legatura de marar;
- 1 legatura de patrunjel;
- sare si piper.
Mod de Preparare Omleta cu ciuperci, cascaval si slanina
- ciupercile se curata, se spala si se pun sa se opareasca intr-o oala cu apa clocotita si putina sare; dupa ce s-au racit, se toaca marunt;
- intr-o tigaie, se pune slanina taiata in bucatele mici, se adauga ceapa curatata, spalata si tocata marunt, apoi ciupercile; se calesc cateva minute, apoi se ia tigaia de pe foc, iar compozitia se pune intr-un castron;
- ouale se bat spuma, se toarna laptele, se sareaza si se pipereaza, apoi se amesteca bine;
- compozitia obtinuta se toarna peste ciuperci, se presara cu cascaval ras si se da la cuptor timp de 20 de minute, la foc potrivit;
- cand e gata, se serveste presarata cu verdeata tocata.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.