Supa de rosii cu galuste de gris
Supa de rosii este una dintre mancarurile cele mai hranitoare si usor de preparat in fiecare sezon. Pentru obtinerea unor galuste pufoase, focul trebuie sa fie foarte mic, iar compozitia pregatita in ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Mancare bucovineana cu ciuperci
Numai buna de asortat cu o mamaliguta, mancarea bucovineana de ciuperci poate fi oricand un pranz delicios si satios.
Ingrediente
- 500 g de ciuperci;
- 750 g de carne de porc;
- 1 kg de ceapa;
- 300 ml de ulei;
- 25 ml de bulion;
- 100 g de verdeata;
- 5 g de piper.
Mod de Preparare Mancare bucovineana cu ciuperci
- ciupercile se curata, se spala si se pun la fiert;
- ceapa si carnea se taie in bucatele mici;
- dupa ce au fiert, ciupercile se pun la prajit, impreuna cu ceapa si carnea;
- se adauga piper si sare dupa gust;
- cand este aproape gata, se adauga bulionul (sau rosii proaspete, taiate felii).
Mod de servire
Se serveste cu mamaliguta, iar bautura recomandata este vinul rose.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.