Prajitura de Arminden
Numele acestei prajituri vine de la sarbatoarea Arminden dedicata zeului vegetatiei, protector al vitelor, cailor, holdelor semanate, viilor si livezilor. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Macaroane cu branza si ciuperci
Macaroane cu branza si ciuperci, la cuptor.
Ingrediente
- 400 g de macaroane;
- 400 g de ciuperci;
- 200 g de telemea de vaca;
- 50 g de unt;
- sare.
Mod de Preparare Macaroane cu branza si ciuperci
- macaroanele se pun la fiert, pe foc domol, intr-o oala cu 3 litri de apa clocotita si o lingurita de sare; se amesteca usor cu spumiera, sa nu se lipeasca de fundul sau de peretii oalei, dar cu grija sa nu se sfarame;
- dupa ce s-au fiert, se scot, se pun intr-o strecuratoare sa se scurga, apoi se trec sub un jet de apa rece si unul de apa calduta si se lasa sa se usuce;
- telemeaua se spala si se da pe razatoare;
- ciupercile se curata, se spala, se taie lame si se pun sa fiarba inabusit intr-o cratita cu unt si putina apa; se lasa pana se inmoaie, iar apa se evapora complet;
- se ia cratita de pe foc, se adauga macaroanele si telemeaua rasa si se da la cuptor, unde se lasa sa se rumeneasca.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.