Friptura de pasare cu afine si mere
Friptura de pasare, imbogatita cu cimbru si dafin, servita cu afine si mere. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Jumari cu sos de rosii
Oua jumari pe paine prajita cu rosii inabusite.
Ingrediente
- 8 oua;
- 100 ml de ulei;
- 3 rosii;
- 8 felii de franzela;
- 50 g de unt;
- 1 legatura de patrunjel;
- sare si piper.
Mod de Preparare Jumari cu sos de rosii
- rosiile se oparesc in apa clocotita, apoi se curata de pielite si se dau pe razatoare;
- se infierbanta 50 ml de ulei intr-o tigaie si se pun rosiile sa fiarba inabusit la foc mic, timp de un sfert de ora, dupa care se potriveste sosul de sare si piper si se ia de pe foc;
- ouale se bat bine, se presara cu sare si piper si se prajesc in restul de ulei, amestecand mereu, pana se leaga;
- in alta tigaie, se incinge untul si se rumenesc, pe ambele parti, feliile de franzela;
- acestea se pun fiecare pe cate o farfurie, se acopera cu cate o portie de jumari, iar deasupra se toarna sosul si se presara patrunjelul tocat.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.