7,297 oferte
3,178 obiective

Intoarse de vinete

Reteta adaugata de catre admin in data de 2016-02-28
10.0/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Intoarse de vinete

Vinete prajite cu branza, oua si legume.

Ingrediente

  • 8 vinete mari, lungi si subtiri;
  • 250 g de branza de burduf;
  • 3 ardei grasi;
  • 1 capatana de usturoi;
  • sare si piper;
  • rozmarin, leustean, patrunjel, marar;
  • 1 pahar de ulei de floarea soarelui;
  • 250 g de branza de vaci;
  • 3 fire de praz;
  • 3 rosii;
  • 5 oua.

Mod de Preparare Intoarse de vinete

  • se taie vinetele in lungime in felii subtiri;
  • se prajesc in ulei pana devin aurii pe ambele parti;
  • se sareaza si se pipereaza;
  • se asaza in cerc si in straturi, in vas de jena sau de lut, uns cu ulei;
  • se amesteca branza de vaci cu branza de burduf, ardei, praz si rosii tocate, cu usturoiul pisat, ouale si verdeata tocata si se presara peste vinete;
  • se da la cuptor.

Mod de servire

Se servesc cu vin alb un pic dulce si rece.

+ adauga comentariu pentru Intoarse de vinete COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania