Ciorba cu rasol de porc
Ciorba ardeleneasca cu rasol de porc, zarzavat si orez, imbogatita cu smantana, ou, tarhon si patrunjel. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Intoarse de vinete
Vinete prajite cu branza, oua si legume.
Ingrediente
- 8 vinete mari, lungi si subtiri;
- 250 g de branza de burduf;
- 3 ardei grasi;
- 1 capatana de usturoi;
- sare si piper;
- rozmarin, leustean, patrunjel, marar;
- 1 pahar de ulei de floarea soarelui;
- 250 g de branza de vaci;
- 3 fire de praz;
- 3 rosii;
- 5 oua.
Mod de Preparare Intoarse de vinete
- se taie vinetele in lungime in felii subtiri;
- se prajesc in ulei pana devin aurii pe ambele parti;
- se sareaza si se pipereaza;
- se asaza in cerc si in straturi, in vas de jena sau de lut, uns cu ulei;
- se amesteca branza de vaci cu branza de burduf, ardei, praz si rosii tocate, cu usturoiul pisat, ouale si verdeata tocata si se presara peste vinete;
- se da la cuptor.
Mod de servire
Se servesc cu vin alb un pic dulce si rece.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.