Rasol de peste cu piure de cartofi si morcovi
Rasol de peste cu doua tipuri de piure: de cartofi si de morcovi. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciorba cu rasol de porc
Ciorba ardeleneasca cu rasol de porc, zarzavat si orez, imbogatita cu smantana, ou, tarhon si patrunjel.
Ingrediente
- 400 g de rasol de porc;
- 2 morcovi;
- 1 radacina de albitura;
- 1 ceapa;
- 1 telina;
- 2 oua;
- 100 g de smantana;
- 1 lingura de orez;
- 12 ml de otet;
- 1 legatura de patrunjel;
- 1 legatura de tarhon;
- sare si piper.
Mod de Preparare Ciorba cu rasol de porc
- se curata si se spala morcovii, albitura si telina, apoi se toaca in cubulete;
- ceapa se curata, se spala si se toaca marunt;
- se spala rasolul si se pune la fiert in apa cu sare; dupa ce se aduna spuma, se adauga in oala zarzavaturile;
- cand s-au fiert toate, se scoate rasolul, se taie in bucatele mici si se tine la cald;
- se alege si se spala orezul, se toaca marunt tarhonul si se amesteca smantana cu 2 galbenusuri si o lingurita de otet, apoi se adauga toate in ciorba si se mai lasa la fiert 10 minute;
- in farfurii, se pune rasolul, se toarna ciorba si se presara patrunjel tocat marunt.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.