Pui la ceaun cu mujdei de usturoi
Pui gatit la ceaun, servit cu mujdei si mamaliguta. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Gutui umplute cu carne
Gutui umplute cu carne tocata, in sos de zahar caramelizat, la cuptor.
Ingrediente
- 8 gutui;
- 600 g de carne tocata;
- 1 ou;
- 5 lingurite de zahar;
- 1 lingurita de faina;
- 150 g de unt;
- sare si piper.
Mod de Preparare Gutui umplute cu carne
- gutuile se spala si li se face cate un capacel la codita, eliminandu-se cotoarele si semintele;
- carnea se caleste intr-o lingurita de unt, se potriveste de sare si piper si se lasa sa se raceasca, apoi se amesteca cu oul;
- cu aceasta compozitie se umplu gutuile, dupa care li se pun capacelele si se rumenesc intr-o cratita, in untul ramas;
- se face un sos din zahar caramelizat, peste care se adauga un pic de apa si faina;
- acest sos se toarna peste gutui, se pune apa cat sa le cuprinda cam trei sferturi si se dau la foc pe aragaz circa 10 minute, dupa care se baga cratita la cuptor pentru o ora.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.