Tochitura moldoveneasca la tigaie
Amestec reusit de carne, maruntaie si carnaciori, tochitura moldoveneasca la tigaie se prepara usor si este extrem de satioasa, cat sa ai energie pentru intreaga zi. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Antricot podgorean
Antricot de vita prajit, cu sos de legume si vin.
Ingrediente
- 1,6 kg de antricot de vita;
- 200 g de untura;
- 100 g de faina;
- 100 g de ceapa;
- 50 g de usturoi;
- 200 g de morcovi;
- 100 g de ardei gras;
- 50 g de bulion pasta;
- 150 ml de vin;
- 150 ml de supa;
- 5 g de boia;
- 50 g de sare;
- 2 g de piper.
Mod de Preparare Antricot podgorean
- antricotul se taie in bucati, se bate cu ciocanul, se trece prin faina si se prajeste in untura pe ambele parti;
- ceapa, morcovii, ardeiul gras si usturoiul se curata, se taie in felii si se calesc in untura;
- se adauga faina, boiaua, piperul si bulionul; se stinge apoi cu supa si se lasa la fiert;
- sosul rezultat se strecoara peste antricoatele prajite si se fierb impreuna;
- cand carnea este aproape fiarta, se adauga vinul, cu care se lasa sa mai fiarba cateva minute.
Mod de servire
Se serveste cu garnitura de cartofi si orez.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.