Musaca de Post
Musacaua face parte din randul preparatelor culinare variate pentru ca se poate jongla cu ingredientele dupa preferinta, in functie de ce anume se afla in camara sau in frigider. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Fursecuri cu telemea si cascaval
Reteta adaugata de catre
andreihampu in data de
2014-01-05
2 voturi
din Descriere Fursecuri cu telemea si cascaval
Fursecuri cu telemea, presarate cu cascaval ras si coapte.
Ingrediente
- 150 g de faina;
- 125 g de unt;
- 125 g de telemea;
- 50 g de cascaval;
- 1 ou;
- 1/2 ceasca de iaurt.
Mod de Preparare Fursecuri cu telemea si cascaval
- faina se amesteca cu untul, telemeaua rasa, iaurtul si galbenusul, framantand pana se obtine o coca potrivit de tare, care se lasa sa se odihneasca 2-3 ore;
- se intinde apoi intr-o foaie nu prea subtire, din care se taie cu forme speciale, dupa preferinta;
- se aseaza figurinele obtinute intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina, se ung cu albusul batut, se presara cu cascavalul ras si se coc la foc potrivit, timp de 10-15 minute.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.