Varza a la Teleorman
Varza calita in straturi, cu carne de porc si sos de rosii - o inventie teleormaneana interesanta si satioasa. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Fursecuri cu nuca
Pentru amatorii de dulciuri si nu numai, fursecurile cu nuca reprezinta un desert excelent.
Ingrediente
- 250 g de miez de nuca;
- 250 g de margarina;
- 250 g de faina;
- 200 g de zahar pudra;
- sare.
Mod de Preparare Fursecuri cu nuca
- miezul de nuca se pune intr-o tava si se coace in cuptor timp de 20 de minute, dupa care se raceste si se taie marunt sau se sfarama cu sucitorul;
- margarina se freaca cu 3 linguri de zahar pudra si 1 varf de cutit de sare, pana se topeste zaharul;
- se adauga nuca si faina si se omogenizeza compozitia, care se pune apoi in frigider, pentru 30 de minute;
- din acest amestec se fac mici bulgarasi de marimea unei nuci, care se aseaza intr-o tava tapetata cu faina si se dau la cuptor pentru 25 de minute;
- cand sunt gata, se presara cu zahar pudra.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.