Rulada din slanina
Fasii de slaninuta fiarta, impanate cu usturoi si inmiresmate cu dafin si boia dulce. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Friptura musceleana de vita
Carne de vita cu ceapa si morcovi la cuptor.
Ingrediente
- 1kg de carne de vita;
- 120 ml de ulei;
- 80 g de morcovi;
- 80 g de ceapa;
- 400 ml de zeama de oase;
- 10 g de faina;
- 10 g de sare;
- 2 g de piper.
Mod de Preparare Friptura musceleana de vita
- carnea se curata de vine si pielite, se spala si se taie felii, care se bat bine pe ambele parti;
- ceapa se taie solzisori, iar morcovii rondele;
- intr-o cratita in care s-a pus uleiul, se aseaza, alternativ, straturile de carne cu ceapa, morcovii, sarea, piperul si faina diluata cu putina apa; deasupra se stropeste cu o parte din grasime;
- se da la cuptorul incins si cand se evapora o parte de lichid se adauga zeama de oase, lasandu-se in cuptorul cu foc moale aprox. 2 h si jumatate.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.