Chiftelute de peste
Facute de obicei din fileuri de peste cu oase fine, reprezinta un delicios aperitiv specific Dobrogei. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Rulada din slanina
Fasii de slaninuta fiarta, impanate cu usturoi si inmiresmate cu dafin si boia dulce.
Ingrediente
- 400 g de slaninuta;
- 1 catel de usturoi;
- foi de dafin;
- sare si piper;
- boia dulce.
Mod de Preparare Rulada din slanina
- se taie fasiute subtiri de slaninuta, care se pun la fiert cu mirodenii si sare;
- Dupa ce se inmoaie, se scot, se lasa la racit, se impaneaza cu usturoi, se presara boia dulce peste ele si se ruleaza;
- se leaga apoi cu o sfoara pentru a se fixa;
- dupa ce s-au racit, se pot taia.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.