Salata bacanilor
Salata de cartofi, sfecla rosie, mazare si morcovi, cu sos de pufuleti si mustar. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Friptura inabusita de pui cu garnitura de fasole verde
Reteta adaugata de catre
visanraluca in data de
2012-06-20
7 voturi
din Descriere Friptura inabusita de pui cu garnitura de fasole verde
Ciocanele de pui cu garnitura de fasole verde cu rosii.
Ingrediente
- 1 kg de ciocanele de pui;
- 1 kg de fasole verde;
- 4 rosii;
- 2 cepe;
- 1 morcov;
- 100 ml de ulei;
- 1 legatura de marar si patrunjel;
- sare si piper.
Mod de Preparare Friptura inabusita de pui cu garnitura de fasole verde
- ciocanelele de pui se spala, se ung cu ulei, se sareaza si se pipereaza, apoi se aseaza intr-o tava, se toarna 2 cesti de apa si se dau la cuptor, la foc iute, timp de 15-20 de minute;
- ceapa se curata, se taie marunt si se caleste putin in ulei, dupa care se adauga morcovul ras si fasolea verde; se toarna o ceasca de apa si se lasa sa se inabuse 10-15 minute;
- se rastoarna legumele inabusite intr-un vas termorezistent, se pun rosiile taiate rondele si se da la cuptor pentru 10-15 minute;
- la servire, peste friptura si garnitura de fasole verde se presara verdeata fin tocata.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.