Piept de curcan umplut cu loboda
Rulouri de piept de curcan cu umplutura de loboda, mustar si cascaval ras, preparate in vin alb, la cuptor. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Friptura de porc cu stafide si mar
Reteta adaugata de catre
admin in data de
2012-05-08
2 voturi
din Descriere Friptura de porc cu stafide si mar
Cotlet de porc cu mar si stafide, condimentat cu cimbru, rozmarin si usturoi, servit cu salata de patrunjel.
Ingrediente
- 400 g de carne de porc (de preferat cotlet);
- 2 catei de usturoi;
- 1 mar;
- 100 g de stafide;
- 3 linguri de ulei de masline;
- 1/2 cescuta de vin alb;
- 1 legatura de patrunjel verde;
- 1 ardei gras;
- 1 rosie;
- zeama de lamaie;
- cimbru si rozmarin (proaspete);
- boia;
- sare si piper.
Mod de Preparare Friptura de porc cu stafide si mar
- carnea se sareaza, se pipereaza, se da cu boia si se lasa deoparte;
- se piseaza intr-un mojar frunzele de rozmarin si cimbru, usturoiul, un praf de sare si putin piper; se adauga uleiul de masline si se piseaza in continuare;
- cu amestecul obtinut se unge carnea pe ambele parti, apoi se presara stafidele;
- marul se curata de coaja si se taie cubulete, care se adauga printre bucatile de carne;
- se mai pun 3-4 linguri de apa si se da la cuptor; spre final, se adauga si vinul;
- din legatura de patrunjel, ardeiul gras, rosie si zeama de lamaie se face o salata, care se serveste alaturi de friptura.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.