Musaca de Post
Musacaua face parte din randul preparatelor culinare variate pentru ca se poate jongla cu ingredientele dupa preferinta, in functie de ce anume se afla in camara sau in frigider. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Friptura craioveana de vita
Friptura de vita cu ciuperci si rosii, fiarta in vin si servita cu smantana si patrunjel verde.
Ingrediente
- 800 g de pulpa de vita;
- 100 g de ciuperci;
- 300 g de rosii;
- 30 g de usturoi;
- 100 ml de vin rosu;
- 80 ml de ulei;
- 150 g de smantana;
- 150 g de ceapa;
- 30 g de patrunjel (frunze);
- 2 g de ienibahar praf;
- 25 g de sare;
- 1 g de piper.
Mod de Preparare Friptura craioveana de vita
- carnea se curata de vine si pielite, se spala si se taie in bucati potrivite;
- ceapa se toaca marunt si se inabuse, impreuna cu carnea, in uleiul incins; se adauga, dupa necesitate, putina apa calda;
- rosiile se curata de pielite si samburi, ciupercile se taie in felioare mici, iar usturoiul se piseaza;
- dupa ce carnea s-a inmuiat, se adauga rosiile, usturoiul, ienibaharul, sarea, vinul, ciupercile si piperul;
- friptura se da apoi la cuptor timp de 20 de minute;
- se serveste cu smantana si patrunjel verde tocat marunt desupra.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.