Oua in malai
De vei incerca sa servesti un pic/ Oua in malai ca la Meledic/ De 2-3 ori inca vei mai gusta/ Si parca tot nu te vei satura. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Tocanita de legume cu costita
Mancare ardeleneasca din legume si afumatura, usor de gatit, dar tare satioasa.
Ingrediente
- 2 cartofi mari;
- 2 cepe mijlocii;
- 1 morcov;
- 1 patrunjel;
- 1 telina;
- 1 lingura de ulei;
- 250 g de bulion;
- 200 g de costita (sau ciolan afumat);
- sare si piper, dupa gust.
Mod de Preparare Tocanita de legume cu costita
- legumele se taie cubulete;
- ceapa se toaca, se caleste in ulei si apoi cu putina apa pana ce devine transparenta;
- se adauga bulionul si costita (sau ciolanul afumat) si se lasa sa fiarba impreuna 5 minute;
- se pun apoi legumele; se condimenteaza si se acopera cu apa;
- se da oala la cuptor, la foc mediu, aproximativ 1 ora;
- se verifica permanent daca mai trebuie adaugata apa; este gata atunci cand s-au fiert bine cartofii.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.