7,297 oferte
3,178 obiective

Ficat de porc cu smantana

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-11-07
9.7/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ficat de porc cu smantana

Ficat de porc impanat cu usturoi, in sos de smantana, cu mustar si vin.

Ingrediente

  • 1 kg de ficat de porc;
  • 200 g de untura;
  • 100 g de smantana;
  • 3 cepe;
  • 2 linguri de faina;
  • 150 ml de lapte;
  • 2-3 linguri de mustar;
  • 50 ml de vin alb;
  • 4 catei de usturoi;
  • sare si piper, dupa gust.

Mod de Preparare Ficat de porc cu smantana

  • ficatul se spala, se portioneaza, se impaneaza cu usturoi, apoi se trece prin faina si se inabuse in untura, cu jumatate de pahar de apa;
  • ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste separat in untura, adaugandu-se restul de faina, desfacuta in lapte rece; se mesteca bine, pentru a nu se forma cocoloase;
  • dupa 10 minute, se pune smantana si se mai fierbe inca aproximativ 10 minute;
  • sosul se toarna peste ficatul inabusit, se adauga vinul, mustarul, sare, piper si restul de usturoi pisat si se mai lasa sa dea in 2-3 clocote.

+ adauga comentariu pentru Ficat de porc cu smantana COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania