7,297 oferte
3,178 obiective

Ciorba de pui cu zeama de corcoduse

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-10-18
9.7/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ciorba de pui cu zeama de corcoduse

O ciorba olteneasca din pui si zeama de corcoduse, cu fidea, zarzavat si verdeata.

Ingrediente

  • 1 kg de carne de pui;
  • 100 g de ceapa;
  • 60 g de morcovi;
  • 60 g de patrunjel (radacina);
  • 60 g de telina;
  • 500 g de corcoduse;
  • 50 g de fidea;
  • 1 ou;
  • 20 g de leustean;
  • 20 g de patrunjel frunze;
  • 30 g de ardei gras;
  • 15 g de sare;
  • 3 g de piper boabe.

Mod de Preparare Ciorba de pui cu zeama de corcoduse

  • puiul se transeaza, se spala, iar zarzavatul se taie marunt; apoi se pun impreuna pe foc, intr-un litru de apa rece;
  • corcodusele se fierb separat, apoi se trec prin sita; tot separat se fierbe si fideaua;
  • indata ce zarzavaturile si carnea s-au patruns, se adauga zeama de corcoduse, fideaua, sarea si piperul; se mai da in 2-3 clocote;
  • se adauga galbenusul batut si amestecat cu patrunjelul si leusteanul tocate fin.

+ adauga comentariu pentru Ciorba de pui cu zeama de corcoduse COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania