Aperitiv cu ciuperci
Un aperitiv gustos din ciuperci, morcov ras si ceapa, kaizer, smantana, marar tocat si ou. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Dovlecei umpluti cu limba
Dovlecei umpluti cu pasta de limba cu marar si ou fiert, asezonati cu morcovi si serviti cu sos de rosii.
Ingrediente
- 1 kg de dovlecei;
- 700 g de limba;
- 2 oua;
- 100 g morcovi;
- 100 g de ceapa;
- 2 fire de marar;
- 25 g sare;
- 15 g de piper.
Mod de Preparare Dovlecei umpluti cu limba
- dovleceii se curata, se oparasc si se lasa sa se raceasca;
- limba se fierbe, se curata de pielite si se trece de doua ori prin masina de tocat carne;
- ceapa se taie marunt, se rumeneste in ulei si se amesteca cu pasta facuta din limba, apoi totul se condimenteaza cu piper, sare si marar;
- dovleceii se umplu cu aceasta compozitie , iar in mijloc se introduce cate un ou fiert intreg;
- morcovii se fierb si se taie julien, apoi se aseaza langa dovlecei, care se dau la cuptor pentru 15-20 de minute;
- se servesc felii, cu sos de rosii.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.