Spanac de curechi vanat
Intai se spala curechiul tare bine si-l oparesti de doua ori cu apa clocotita; apoi il pui de ferbe moale si strecurandu-l, ii faci rumineala de-abia galbana de faina cu grasime; si taind curechiul ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Aperitiv cu ciuperci
Un aperitiv gustos din ciuperci, morcov ras si ceapa, kaizer, smantana, marar tocat si ou.
Ingrediente
- 400 g de ciuperci;
- 2 morcovi mari;
- 4 cepe mari;
- 4 linguri de smantana;
- 8 oua;
- 100 g de kaizer;
- 1 legatura mare de marar;
- 7 linguri cu varf de faina;
- 100 ml de ulei;
- piper.
Mod de Preparare Aperitiv cu ciuperci
- morcovii se rad, ceapa se taie pestisori, iar ciupercile marunt si se calesc impreuna in 100 ml de ulei, pana scade apa din ele; dupa ce s-au calit, se lasa la racit si se pun intr-un vas mai mare;
- se adauga kaizerul taiat cubulete, smantana, mararul tocat marunt, piperul, galbenusurile si faina;
- albusurile se bat spuma si se adauga si ele compozitiei, mestecand cu grija;
- se toarna amestecul intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina; se coace 15 minute la foc mai mare si inca 15 minute la foc mai mic, pana capata o culoare aurie.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.