Ciuperci umplute ardelenesti
Ciuperci umplute cu amestec de carne, orez si verdeata, acoperite cu sos de smantana. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Dovlecei cu nuca
Dovlecei dinstuiti in unt, cu miez de nuca si patrunjel verde.
Ingrediente
- 350-500 g de dovlecei;
- 12-16 jumatati de miez de nuca;
- 2 linguri de patrunjel verde tocat;
- 40-50 g de unt;
- sare si piper.
Mod de Preparare Dovlecei cu nuca
- dovleceii se spala, se sterg cu un servet de bucatarie, apoi li se indeparteaza capetele, se taie in felii subtiri, se pun intr-o strecuratoare si se presara sare peste ei, lasandu-i la scurs; dupa aceea, se clatesc cu apa rece si se usuca cu hartie absorbanta;
- bucatile de nuca se taie nu foarte marunt;
- untul se incinge intr-o tigaie pana face spuma, apoi se adauga feliile de dovlecei si se lasa la dinstuit 5-6 minute, la foc potrivit (trebuie sa fie moi, nu pastosi);
- se sareaza si se pipereaza, apoi se presara nuca si patrunjelul tocat.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.