Mancare din carne de porc cu verdeturi si smantana
Mancare din carne de porc cu ceapa verde, usturoi de primavara, salata si patrunjel, in pasta de tomate si smantana. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciuperci umplute ardelenesti
Ciuperci umplute cu amestec de carne, orez si verdeata, acoperite cu sos de smantana.
Ingrediente
- 1 kg de ciuperci;
- 300 g de carne de porc;
- 30 g de orez;
- 150 g de ceapa;
- 150 g de smantana;
- 50 g de faina;
- 3 g de boia de ardei;
- 125 g de untura;
- 20 g de patrunjel (frunze);
- 20 g de marar;
- 25 g de sare;
- 2 g de piper.
Mod de Preparare Ciuperci umplute ardelenesti
- ciupercile se curata si se spala, iar coditele se maruntesc;
- carnea se spala si se da prin masina; verdeata se toaca;
- separat, se fierbe orezul;
- ceapa se taie marunt si se caleste in 60 g de untura, dupa care se adauga carnea, sarea piperul, verdeata si coditele de ciuperci;
- dupa ce s-au prajit, se adauga orezul;
- se amesteca totul bine si se umplu ciupercile cu compozitia respectiva, apoi se dau la cuptor o jumatate de ora;
- in restul de untura se caleste faina, se adauga boiaua si se stinge cu smantana (se poate adauga si putina zeama de carne sau lapte);
- cand sunt gata, ciupercile se servesc cu sosul fierbinte turnat deasupra.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.