Ghiveci oltenesc din peste
O mancare elaborata cu peste si legume, imbogatita cu vin, cimbru si, desigur, praz. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Dovleac copt cu parmezan
Dovleac cu parmezan la cuptor.
Ingrediente
- 1 kg de dovleac;
- 100 g de unt;
- 100 g de parmezan;
- 2 linguri de pesmet;
- sare.
Mod de Preparare Dovleac copt cu parmezan
- dovleacul se curata, se spala, se taie si se pune la fiert pentru vreo 5 minute, in apa clocotita in care s-a dizolvat putina sare, apoi se scoate cu spumiera si se scurge bine de apa;
- se ia o tava intinsa, se unge bine cu unt, dupa care se aranjeaza bucatile de dovleac, peste care se rade parmezanul si se adauga sare, dupa gust;
- se introduce tava la cuptor, la foc potrivit, unde se lasa pana se rumeneste dovleacul;
- intre timp, se incinge restul de unt intr-o tigaie, se adauga pesmetul si se lasa pana se rumeneste, amestecand mereu;
- dupa ce se scot bucatile de dovleac din cuptor, se presara deasupra pesmetul rumenit.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.