Mancare de ardei cu oua si branza
Mancare de ardei cu sos de rosii, oua si telemea. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ghiveci oltenesc din peste
O mancare elaborata cu peste si legume, imbogatita cu vin, cimbru si, desigur, praz.
Ingrediente
- 1,5 kg peste fara cap;
- 500 g de praz;
- 200 ml de ulei;
- 3 kg de cartofi;
- 50 g de usturoi;
- 100 g de ardei gras;
- 250 g de rosii;
- 125 ml de bulion pasta;
- 300 g de morcovi;
- 100 ml de vin alb;
- 100 g de icre de peste;
- 50 g de marar;
- 150 g de sare;
- 5 g de piper;
- 3 g de cimbru.
Mod de Preparare Ghiveci oltenesc din peste
- pestele se curata, se spala si se taie in portii;
- cartofii se taie in sferturi, prazul felii, ardeiul gras julien, si se pun, impreuna cu usturoiul curatat, la fiert;
- cand scad, se adauga cimbrul, vinul si piperul, si se da la cuptor, cca. 30 de minute;
- icrele se freaca cu ulei, iar pestele se prajeste pe jumatate;
- cand se scot legumele din cuptor, se adauga icrele si bucatile de peste;
- se aseaza pe fiecare bucata de peste cate o rosie si se da din nou la cuptor, pentru inca 15 minute;
- se serveste cu verdeata tocata marunt pe deasupra.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.