Pui la ceaun cu mujdei de usturoi
Pui gatit la ceaun, servit cu mujdei si mamaliguta. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Crenvursti in aluat
Crenvursti in aluat, un aperitiv simplu, dar gustos.
Ingrediente
- 600 g de crenvursti;
- 200 g de faina;
- 200 g de unt;
- 100 g de smantana;
- 1 ou;
- sare.
Mod de Preparare Crenvursti in aluat
- se freaca faina cu untul, smantana si un praf de sare, pana se obtine un aluat, care se strange in forma sferica si se lasa la rece, pentru vreo cateva ore;
- dupa aceea, se intinde o foaie subtire si se taie in dreptunghiuri, cu lungimea mai mare decat cea a crenvurstilor;
- se infasoara crenvurstii in bucatile de aluat, marginile fiind lipite cu albus de ou, iar partea superioara se unge cu galbenus;
- se pun intr-o tava uscata, fara grasime, lasandu-se pana se rumenesc.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.