Zalatina de toporasi
Sa iei 60 dramuri toporasi, numai frunzele de la floare, si le oparesti c-o litra de apa clocotita si o lasi pana se limpezeste; apoi torni apa aceea peste 40 dramuri zahar, pui si zama de la doua ala ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Cotlet de vitel cu sos
Cotlet de vitel cu ciuperci si sparanghel, servit cu buchet de legume.
Ingrediente
- 800 g de cotlet de vitel;
- 100 g de ciuperci champignon;
- 250 g de capete de sparanghel;
- 100 ml de ulei;
- 50 ml de lapte;
- 10 g de sare;
- 15 g de piper.
Mod de Preparare Cotlet de vitel cu sos
- cotletul se taie felii, care se bat cu ciocanul si se introduc in lapte;
- se condimenteaza cu sare si piper si se prajesc pe jumatate;
- capetele de sparanghel se fierb impreuna cu ciupercile;
- cotletul se introduce in sosul rezultat si se fierbe 10-15 minute;
- se aseaza pe un platou, se decoreaza cu capetele de sparanghel si cu ciupercile, iar sosul se toarna deasupra.
Mod de servire
Se serveste cu buchet de legume - conopida, fasole verde, morcovi, telina.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.