Linzer cu mure ca la Bistrita
Prajitura cu mure si bezea. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Cotlet de berbec cu ciuperci
Cotlet de berbecut cu ceapa si slanina afumata, gatit in vin rosu cu mirodenii si ciuperci.
Ingrediente
- 2-3 cotlete de berbec;
- 100 g de slanina afumata;
- 200 g de ciuperci;
- 2 cepe;
- 2 pahare de vin rosu;
- 1 lingura de faina;
- 2 linguri de ulei;
- cimbru;
- 2-3 foi de dafin;
- 1 legatura de patrunjel verde;
- sare si piper.
Mod de Preparare Cotlet de berbec cu ciuperci
- ceapa si slanina se taie si se pun la prajit in ulei;
- se prajesc si cotletele, apoi, dupa ce s-au rumenit, se transfera intr-un alt vas, in care se adauga slanina, ceapa si faina;
- se amesteca, dupa care se toarna vinul rosu si un pahar de apa fierbinte;
- se pun si ciupercile spalate si taiate felii, foile de dafin, cimbrul, patrunjelul tocat, sare si piper;
- se da la cuptor pentru 1 ora si 30 de minute.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.