Supa Mosieresei
Supa Mosieresei este sanatoasa si usor de preparat. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Linzer cu mure ca la Bistrita
Prajitura cu mure si bezea.
Ingrediente
- 350 g de faina;
- 250 g de unt;
- 4 oua;
- 280 g de zahar;
- 100 g de zahar pudra;
- 500 g de mure;
- 1 lamaie;
- 1 lingura de gris;
- sare.
Mod de Preparare Linzer cu mure ca la Bistrita
- se freaca untul cu zaharul pudra si un praf de sare, adaugandu-se galbenusurile pe rand si amestecand dupa fiecare;
- se pun apoi coaja rasa de lamaie si faina in ploaie;
- se amesteca totul fara a se framanta, dupa care se intinde aluatul intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina;
- murele se spala, se lasa putin sa se scurga, apoi se amesteca cu grisul, se aseaza peste aluat si se da prajitura la cuptor;
- in acest timp, se bat albusurile cu zaharul si o lingura de zeama de lamaie; spuma obtinuta se intinde peste prajitura pe jumatate coapta, dandu-se iar la cuptor pentru inca 15 minute;
- dupa ce este gata, se lasa la racit si se taie cu un cutit trecut prin apa rece, ca sa nu se farame bezeaua.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.