Bors de leurda
Fiertura de primavara, din usturoi salbatic, ce te energizeaza de la prima sorbitura. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Ciuperci umplute cu branza si verdeata
Reteta adaugata de catre
monica in data de
2013-12-02
3 voturi
din Descriere Ciuperci umplute cu branza si verdeata
Ciuperci umplute cu amestec de ceapa, usturoi, patrunjel verde, branza si bulion, la cuptor.
Ingrediente
- 1 kg de ciuperci;
- 250 g de telemea de oaie;
- 150 g de unt;
- 2 linguri de bulion;
- 1 lingura de faina;
- 3 legaturi de ceapa verde;
- 1 legatura de usturoi verde;
- 1 legatura de patrunjel verde;
- sare si piper.
Mod de Preparare Ciuperci umplute cu branza si verdeata
- ciupercile se curata de coji si de codite, se spala in mai multe ape, apoi palarioarele se aseaza intr-o tava unsa cu unt;
- ceapa, usturoiul si patrunjelul se taie marunt si se calesc in putin unt, alaturi de coditele tocate ale ciupercilor;
- se adauga faina, sare si piper dupa gust, dupa care se mai calesc putin si se sting cu bulionul diluat cu o lingura de apa, lasandu-se pe foc pentru inca un clocot;
- la final se adauga branza taiata cubulete;
- cu aceasta compozitie se umplu cipercile si se dau la cuptor pentru 30 de minute.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.