Ciorba de perisoare cu verdeata
Ciorba de perisoare din piept de pui, cu bors si tarhon. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Bors de leurda
Fiertura de primavara, din usturoi salbatic, ce te energizeaza de la prima sorbitura.
Ingrediente
- 1 farfurie de foi de leurda proaspete;
- 2 cartofi;
- 1 legatura de ceapa verde;
- 1 ou;
- 1 litru de bors;
- 1 pahar de smantana;
- leustean;
- sare si piper.
Mod de Preparare Bors de leurda
- cartofii se taie cubulete si se pun la fiert in 2 l de apa cu sare, timp de 10 minute;
- separat, se pune la fiert borsul;
- ceapa se toaca, iar leuda se taie fideluta, apoi se adauga peste cartofi si se mai lasa pe foc, acoperit, inca 15 minute;
- se adauga apoi si borsul si se mai lasa pentru cateva clocote;
- se sareaza si se pipereaza;
- leusteanul se toaca si se presara peste fiertura;
- se drege cu ou batut cu smantana.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.