Pui ca la Arad
Puiul umplut pregatit ca in zona Aradului este o mancare delicioasa, cu o savoare aparte, mai ales daca puiul va fi ales din ferma proprie. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Ciuperci la gratar cu slanina si branza
Reteta adaugata de catre
larisa in data de
2016-01-26
1 vot
din Descriere Ciuperci la gratar cu slanina si branza
Ciuperci umplute cu slanina facute la gratar, cu branza rasa si mujdei.
Ingrediente
- 500 g de ciuperci;
- 200 g de slanina;
- 200 g de telemea de oi;
- 50 ml de ulei;
- 1 capatana de usturoi;
- sare si piper.
Mod de Preparare Ciuperci la gratar cu slanina si branza
- ciupercile se curata, se indeparteaza piciorusele, se spala sub un jet de apa rece, apoi se lasa la scurs, se usuca intr-un servet curat si se sareaza;
- se taie slanina in cubulete, pe fiecare palarie de ciuperci punandu-se cateva bucatele;
- se incinge bine gratarul, se unge cu ulei sau cu untura, dupa care se pun la fript ciupercile, cu slanina in sus;
- dupa ce s-au fript, se scot intr-un vas incalzit in prealabil, iar peste ele se rade telemeaua de oi proaspata sau se toarna un mujdei preparat din usturoi pisat, apa rece si sare.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.