Ciorba de loboda
Ciorba olteneasca de primavara, proaspata si sanatoasa. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciuperci cu sfecla din Oltenia
Mancare de sfecla rosie cu ciuperci si usturoi.
Ingrediente
- 400 g de ciuperci;
- 400 g de sfecla rosie;
- 2 cepe;
- 75 ml de ulei;
- 20 g de usturoi.
Mod de Preparare Ciuperci cu sfecla din Oltenia
- ciupercile se spala in mai multe ape, apoi se taie pestisori si se fierb in apa cu sare;
- sfecla se fierbe si se da prin razatoare;
- ceapa calita in ulei se adauga la ciuperci, impreuna cu sfecla si mujdeiul de usturoi, lasandu-se la calit inca cinci minute.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.