Chiftelute brailene
Facute cu carne de peste, chiftelutele brailene sunt un aperitiv excelent pentru musafiri. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciorba de loboda
Ciorba olteneasca de primavara, proaspata si sanatoasa.
Ingrediente
- 1 kg de loboda;
- 1 ceapa;
- 1 morcov;
- 1 l de bors;
- 200 ml de iaurt;
- 1 ou;
- 1 lingurita de hrean ras;
- 1 capatana mica de usturoi;
- leustean;
- sare si piper, dupa gust.
Mod de Preparare Ciorba de loboda
- loboda se spala bine si se taie in taietei lati;
- ceapa se toaca, iar morcovul se rade pasta;
- se pun toate acestea la fiert cu piper, in 2 l de apa clocotita;
- usturoiul se face pasta;
- dupa 30 de minute, fiertura se acreste cu bors, se adauga usturoiul, sare si se mai lasa inca 1-2 minute sa clocoteasca;
- oul se bate cu iaurt si putina zeama de ciorba;
- leusteanul se toaca;
- ciorba se ia de pe foc, se drege cu iaurtul batut si cu hrean si se presara leusteanul.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.