Bors de ciuperci
O ciorba savuroasa, spre desfatarea celui care o mananca. Intalnita in zona Moldovei, este una dintre cele mai reusite fierturi romanesti. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciorba musceleana cu lapte batut
Ciorba din cartofi, morcovi, mazare, fasole verde si rosii, cu lapte batut si presarata cu verdeata.
Ingrediente
- 200 g de cartofi;
- 200 g de mazare;
- 100 g de morcovi;
- 200 g de rosii;
- 200 g de fasole verde;
- 200 g de ceapa;
- 100 g de patrunjel (radacina);
- 20 g de marar;
- 20 g de frunze de patrunjel;
- 1 l de lapte batut;
- 30 g de sare;
- 2 g de piper
Mod de Preparare Ciorba musceleana cu lapte batut
- cartofii se taie cubulete, zarzavatul si ceapa fideluta, fasolea verde se rupe in bucati, iar rosiile se dau prin razatoare;
- zarzavatul si ceapa se pun la fiert intr-un litru de apa rece cu sare;
- se adauga boabele de mazare si fasolea verde;
- dupa 15 minute, se pun rosiile, cartofii, laptele batut, sarea si piperul;
- cand cartofii sunt moi, ciorba este gata; se serveste cu verdeata tocata deasupra.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.