Zalatina de toporasi
Sa iei 60 dramuri toporasi, numai frunzele de la floare, si le oparesti c-o litra de apa clocotita si o lasi pana se limpezeste; apoi torni apa aceea peste 40 dramuri zahar, pui si zama de la doua ala ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciorba de vitel cu varza
Ciorba de vitel cu varza, dreasa cu ou si smantana.
Ingrediente
- 500 g de carne de vitel;
- 500 g de varza dulce;
- 1 ceapa;
- 2 morcovi;
- 100 g de telina;
- 1 ou;
- 200 g de smantana;
- 1 l de zeama de varza;
- 1 legatura de patrunjel;
- 1 legatura de leustean;
- sare si piper.
Mod de Preparare Ciorba de vitel cu varza
- varza se spala si se taie fideluta, iar ceapa, morcovii si telina se curata, se spala si se toaca marunt;
- carnea se curata, se spala si se fierbe intr-o oala cu apa rece; se aduna spuma de mai multe ori si, cand nu mai lasa spuma, se adauga zarzavaturile;
- in momentul in care acestea sunt aproape fierte, se pune si varza; se lasa pana cand si aceasta este fiarta suficient, dupa care se toarna zeama de varza, fiarta separat si strecurata, se potriveste de sare si piper si se drege cu smantana batuta cu un galbenus;
- cand se ia de pe foc, se presara verdeata, tocata fin.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.