Tocanita de legume cu costita
Mancare ardeleneasca din legume si afumatura, usor de gatit, dar tare satioasa. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciorba de varza acra
De mancat fara masura, mai ales in iernile grele.
Ingrediente
- 1 l de zeama de varza;
- 1 ceapa;
- 500 g de varza acra;
- 1 lingurita de boia;
- 100 ml de smantana;
- 1 lingura de untura;
- 1 lingura de faina;
- 250 g de afumatura de porc.
Mod de Preparare Ciorba de varza acra
- se spala varza si se taie fideluta;
- zeama de varza se amesteca cu 2 l de apa si se pune la fiert impreuna cu afumatura-taiata cubulete sau felii si cu varza;
- in untura incinsa se rumeneste mai intai faina, se adauga boia, se stinge cu zeama calda si se varsa in fiertura;
- se toaca ceapa si se pune in ciorba;
- cand a fiert totul, dupa o ora, o ora si jumatate, se toarna smantana, amestecand.
Mod de servire
Se poate servi si cu crutoane.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.