Pui cu sos de vin si patrunjel verde
Piept de pui in sos de vin si usturoi, presarat cu patrunjel verde. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciorba de perisoare cu verdeata
Ciorba de perisoare din piept de pui, cu bors si tarhon.
Ingrediente
- 1/2 kg carne de piept de pui tocata;
- 3-4 morcovi;
- 4 cartofi;
- 5 cepe verzi;
- 1 ou;
- 3 linguri de gris;
- 100 g de orez;
- 1 legatura de patrunjel;
- cateva fire de tarhon;
- bors, dupa gust;
- sare si piper.
Mod de Preparare Ciorba de perisoare cu verdeata
- patrunjelul si cepele se toaca marunt (separat, 2 si 3 cepe), morcovii se dau pe razatoare, iar cartofii se fierb;
- se pune apa la fiert intr-o oala, apoi se adauga 2 cepe si morcovii;
- carnea se amesteca cu cartofii, 3 cepe, oul, grisul, sare, piper si patrunjel; din acest amestec se modeleaza perisoarele, care se pun in ciorba;
- cand sunt aproape fierte, se acreste ciorba cu bors si se adauga orezul si tarhonul;
- se potriveste de sare si piper si se mai lasa pe foc inca 15 minute.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.