Ciulama de ciuperci cu carne de pasare
Gustoasa ciulama de ciuperci cu carne de pasare te cucereste de la prima degustare. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciorba de iepure
Ciorba de iepure cu vin rosu, tarhon, boia, piper, foi de dafin, cimbru si otet.
Ingrediente
- 1 iepure cam de 2-3 kg;
- 1 paharel de sange de iepure;
- 3-4 morcovi;
- 2 cepe;
- radacina de telina;
- 1 lingurita de otet;
- 1 paharel de vin rosu;
- sare, cimbru, boia, piper, patrunjel verde, foi de dafin;
- tarhon murat.
Mod de Preparare Ciorba de iepure
- carnea de iepure se taie bucati si se fierbe in apa cu o lingurita de sare, spumuindu-se des;
- se toaca marunt, din cutit, ceapa, telina, morcovii, patrunjelul si tarhonul;
- cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga morcovii, telina si ceapa;
- cand este aproape gata, se adauga vinul rosu amestecat cu sangele de iepure, tarhon, boia, piper, foi de dafin, cimbru si otet;
- se potriveste si de sare si se mai fierbe 15 minute, se ia ceaunul de pe foc si se adauga patrunjel verde.
Mod de servire
Se serveste cu iaurt.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.