Ficatei de stiuca in unt
Mancare rafinata, dar putin cunoscuta printre cei gurmanzi. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciorba de ciuperci
Ciorba de ciuperci cu legume, dreasa cu smantana batuta cu ou si presarata cu patrunjel verde.
Ingrediente
- 1/2-1 kg de ciuperci;
- 3-4 morcovi;
- 1 patrunjel;
- 1 pastarnac;
- 1 ceapa;
- 1 ardei gras;
- 2 rosii;
- 50 ml de ulei;
- 200 ml de smantana;
- 1 ou;
- sare.
Mod de Preparare Ciorba de ciuperci
- patrunjelul si pastarnacul se taie marunt, morcovii rondele, iar ardeiul fideluta, apoi se pun la fiert in 3-4 l de apa;
- rosiile se oparesc, se decojesc, se taie cubulete si se calesc in ulei;
- ceapa se curata si se pune intreaga in ciorba;
- ciupercile se spala, se curata si se oparesc 4-5 minute in apa clocotita, apoi se strecoara;
- cand legumele sunt fierte, ciupercile se taie marunt si se pun in ciorba; se mai lasa apoi sa dea in cateva clocote si se ia oala de pe foc;
- se potriveste de sare, se drege cu smantana batuta cu ou si se presara patrunjelul tocat.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.