Tochitura suceveana
Din carne de porc si carnati, tochitura suceveana se serveste cu mamaliguta si branza de oaie. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ficatei de stiuca in unt
Mancare rafinata, dar putin cunoscuta printre cei gurmanzi.
Ingrediente
- 200 g de ficatei de stiuca;
- 50 g de unt;
- 50 ml de vin;
- sare, piper, marar tocat foarte marunt.
Mod de Preparare Ficatei de stiuca in unt
- se taie pestele si se scoate ficatul;
- se spala ficatul;
- se incinge untul intr-o tigaie; cand acesta sfaraie, se pun maruntaiele, la foc mic;
- se sareaza putin, se pipereaza si se adauga vinul; dupa 1 minut se intorc, iar dupa 2 minute se scot (daca sunt de la peste mai mare, se lasa aproximativ 4 minute);
- se presara cu marar.
Mod de servire
Se pot servi cu cartofi natur.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.