Pui cu sos de vin si patrunjel verde
Piept de pui in sos de vin si usturoi, presarat cu patrunjel verde. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ciorba de castraveti acri
Ciorba de castraveti acri cu cartofi, orez, loboda, stevie, spanac, usturoi verde si bors.
Ingrediente
- 3 castraveti acri;
- 2 cartofi;
- 3 linguri de orez;
- 6 fire de ceapa verde;
- 4 legaturi de loboda;
- 2 legaturi de stevie;
- 1 legatura de marar;
- 1 legatura de spanac;
- 1/2 de legatura de patrunjel;
- 1/2 de legatura de leustean
- 2 fire de usturoi verde;
- 1 l de bors;
- 3 linguri de bulion;
- 5 linguri de ulei;
- boabe de piper;
- sare si piper macinat.
Mod de Preparare Ciorba de castraveti acri
- orezul se spala si se lasa in apa, sa se inmoaie;
- legumele si verdeata se curata si se spala; cartofii se taie in cuburi mari, iar ceapa, usturoiul si verdeata marunt;
- cartofii se calesc putin in ulei, apoi se adauga ceapa, usturoiul si orezul; se amesteca ingredientele, ca sa nu se lipeasca de baza vasului, iar dupa cateva minute se stinge cu 1,5 l de apa fierbinte, se pun cateva boabe de piper si se continua fierberea;
- se adauga, pe rand, loboda, stevia si frunzele de spanac maruntite, iar dupa 5 minute, castravetii taiati in fasiute, bulionul, sare si piper dupa gust;
- separat, se fierbe borsul, care se toarna in ciorba la sfarsit; dupa cateva clocote, se presara si verdeata tocata.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.