Ciorba de iepure
Ciorba de iepure cu vin rosu, tarhon, boia, piper, foi de dafin, cimbru si otet. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Ceapa umpluta ca la Caransebes
Ceapa umpluta cu un interesant amestec de nuci cu paine, masline si verdeata, imbracata in sos de bulion si vin si servita cu smantana.
Ingrediente
- 600 g de ceapa;
- 100 g de masline;
- 100 g de nuci pisate;
- 100 g de paine;
- 150 ml de ulei;
- 20 g de faina;
- 10 g de zahar;
- 25 g de bulion de rosii;
- 20 g de marar;
- 20 g de frunze de patrunjel;
- 100 g de smantana;
- 100 ml de vin alb;
- 15 g de sare;
- 3 g de piper.
Mod de Preparare Ceapa umpluta ca la Caransebes
- ceapa se curata si se fierbe intreaga, apoi se raceste si se scoate miezul;
- nucile se amesteca cu painea inmuiata, jumatati de masline, miezul cepelor, sare, piper si verdeata tocata marunt;
- cu acest amestec se umplu cepele;
- separat, faina se rumeneste in uleiul bine incins, pana capata culoarea aurie, apoi se stinge cu bulion si vin; se presara zaharul si se dau cateva clocote;
- sosul se toarna peste cepele umplute, iar deasupra se adauga smantana.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.