Sarmalute cu creier in foi de salata verde
Sarmata cu creier de vita cu orez in foi de salata verde cu afumatura. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Macrou marinat
Macrou prajit in sos de bulion si vin, cu piper si foi de dafin.
Ingrediente
- 1 kg de macrou;
- 2 linguri de faina;
- 2 cepe;
- 100 ml de ulei;
- 100 ml de vin alb sec;
- 50 ml de otet;
- 1 lingura de bulion;
- piper boabe;
- foi de dafin;
- sare.
Mod de Preparare Macrou marinat
- pestele se curata, se spala, se portioneaza si se presara cu putina sare, apoi se tavaleste prin faina si se rumeneste intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei incins;
- se curata si se spala ceapa, se toaca marunt, dupa care se caleste in restul de ulei;
- se adauga faina, amestecand cu atentie si, cand aceasta devine aurie, se toarna bulionul dizolvat in vin, otetul, apoi se pun 2-3 foi de dafin si vreo 10-15 boabe de piper;
- se fierbe, la foc mic, pana da cateva clocote, dupa care se ia de pe foc si se toarna peste bucatile de peste;
- se lasa la rece inainte de a fi servit.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.