Ciorba cu rasol de porc
Ciorba ardeleneasca cu rasol de porc, zarzavat si orez, imbogatita cu smantana, ou, tarhon si patrunjel. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Cascaval la capac
Cascavalul la capac depinde mult de painea cu care se asociaza.
Ingrediente
- 200 g de cascaval;
- 50 g de unt;
- piper si boia.
Mod de Preparare Cascaval la capac
- se unge cu unt o tigaie;
- cascavalul se taie felii de un deget grosime; unii le spala in lapte si le trec prin ou;
- se potrivesc feliile in unt incins, se presara cu piper si boia si se acopera cu un capac;
- pe foc se lasa pana cand se inmoaie;
- se ofera imediat, in tigaia in care s-a prajit.
Mod de servire
Se serveste cu vinul alb, parfumat.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.