7,297 oferte
3,178 obiective

Cascaval la capac

Reteta adaugata de catre admin in data de 2017-01-30
9.0/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Cascaval la capac

Cascavalul la capac depinde mult de painea cu care se asociaza.

Ingrediente

  • 200 g de cascaval;
  • 50 g de unt;
  • piper si boia.

Mod de Preparare Cascaval la capac

  • se unge cu unt o tigaie;
  • cascavalul se taie felii de un deget grosime; unii le spala in lapte si le trec prin ou;
  • se potrivesc feliile in unt incins, se presara cu piper si boia si se acopera cu un capac;
  • pe foc se lasa pana cand se inmoaie;
  • se ofera imediat, in tigaia in care s-a prajit.

Mod de servire

Se serveste cu vinul alb, parfumat.

+ adauga comentariu pentru Cascaval la capac COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania