Piept de curcan umplut cu loboda
Rulouri de piept de curcan cu umplutura de loboda, mustar si cascaval ras, preparate in vin alb, la cuptor. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Carnati dobrogeni
Carnati din carne de berbec, condimentati cu usturoi si cimbru.
Ingrediente
- 1,150 g de carne de berbec fara os;
- 50 g de usturoi;
- 1 kg de mate de oaie;
- 25 g de sare;
- 2 g de piper;
- 2 g de cimbru praf.
Mod de Preparare Carnati dobrogeni
- carnea si usturoiul se dau prin masina de tocat;
- pasta obtinuta se condimenteaza cu piper, cimbru si sare;
- se umplu apoi matele de oaie;
- se servesc la gratar sau trasi in tigaie.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.